![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
22. 02. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Karbanátky se sýrovou omáčkou: K mletému masu přidáme žloutky, nasekanou zelenou… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Guláš ze zajíce: Zaječí maso bez kosti nakrájíme na kousky. Na oleji zpěníme… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Kachna pečená na víně s jablky: Kachny potřeme solí, pepřem, citrónovou šťávou a… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Srnčí steaky s kaštany: Z odleželého masa nakrájíme asi 3 cm vysoké steaky, osolíme… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Bažant s rozmarýnem: Bažanta opláchneme, spaříme vroucí vodou na povrchu i uvnitř.… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králičí soté s brokolicí: Nejprve si připravíme : Rajčata oloupeme, nakrájíme na… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Zapečený králík s bramborami a smetanou: Nejprve si připravíme marinádu :… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík na černém pivu: Na oleji opečeme naporcovaného králíka, tenké plátky slaniny… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík zapečený se sýrem: Porce králíka osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Pečený králík na medu: Králíka potřeme šťávou z poloviny citrónu na povrchu i… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Pečený králík na divoko: Králíka rozporcujeme a prošpikujeme slaninou. Dáme na… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Šumavský králík: Nejprve si připravíme plátno, které namočíme do octa, vyždímáme.… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík na oreganu: Králíka naporcujeme, osolíme, posypeme oreganem, vložíme do… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé s česnekem v alobalu: Připravíme si kousky alobalu, které potřeme olejem. Na… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos se zeleninou: Lososa osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce. Na… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Pstruh po pekařsku: Nejdříve si uvaříme brambory, které po zchladnutí nakrájíme na… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na víně se zeleninou: Cibuli nakrájíme nadrobno, zeleninu na slabé proužky a… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Opečený hejk s jogurtovou zálivkou: Ryby necháme rozmrazit, očistíme je, podle… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Plátky lososa na žampionech: Plátky lososa pokapeme citrónovou šťávou a osolíme.… …více»
|
![]() |
22. 02. 2008 Ryby
Příprava receptu Vaječná omeleta s tuňákem: Na rozehřátém másle osmažíme drobně nakrájenou cibuli,… …více»
|