Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online ! Býk - roční horoskop na rok 2025Býk - roční horoskop na rok 2025 Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025Školní rok a prázdniny ve školním roce 2024/2025 Pampeliškový med - nejoblíbenější receptyPampeliškový med - nejoblíbenější recepty
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Recepty uživatelky

Mleté maso ve špenátě s topinkami

Mleté maso ve špenátě s topinkami
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Mleté maso ve špenátě s topinkami: Trochu oleje na pánev, rozehřát, zpěnit cibuli s …více»

Nudlové balíčky z číny

Nudlové balíčky z číny
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Nudlové balíčky z číny: Nahrubo posekat houby a vložit je do misky. Slít měkké …více»

Sekané řízky s houbami

Sekané řízky s houbami
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Sekané řízky s houbami: Houby dusíme na másle do vydušení šťávy. K prochladlým …více»

Vietnamské závitky

Vietnamské závitky
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Vietnamské závitky: 1. Houby na půl hodiny namočíme. Zatím nastrouháme zeleninu, …více»

Zelné závitky v rajské omáčce

Zelné závitky v rajské omáčce
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Zelné závitky v rajské omáčce: Žebra zelných listů seřízněte na plocho, listy …více»

Candát sečského chataře

Candát sečského chataře
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát sečského chataře: Candáta nakrájíme na porce, osolíme, a v troubě pečeme na …více»

Amsterodamský pstruh

Amsterodamský pstruh
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Amsterodamský pstruh: Pstruhy uvaříme v octovém nálevu namodro. Z másla a žloutků …více»

Amur po novomlýnsku

Amur po novomlýnsku
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Amur po novomlýnsku: Rybu pokrájenou na porce osolíme a necháme asi 1 hodinu …více»

Burgundský pstruh

Burgundský pstruh
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Burgundský pstruh: Pstruží filátka nejprve zbavte všech kostí - s trpělivostí …více»

Dalmatský pstruh

Dalmatský pstruh
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Dalmatský pstruh: Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme česnek, šalvěj …více»

Dort z lososí paštiky

Dort z lososí paštiky
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Dort z lososí paštiky: 1. Rozvírací formu o průměru 22 cm vyložíme průsvitnou …více»

Dvouminutové kalamary sicilského plavčíka

Dvouminutové kalamary sicilského plavčíka
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Dvouminutové kalamary sicilského plavčíka: Na pánvi rozehřát olej do bodu kouře. …více»

Filé po středomořsku s olivami

Filé po středomořsku s olivami
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé po středomořsku s olivami: 1. Filé omyjeme a osušíme. Citrony vymačkáme, …více»

Filé s česnekovou majonézou

Filé s česnekovou majonézou
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé s česnekovou majonézou: Na česnekovou majonézu oloupeme česnek a prolisujeme …více»

Filé z tresky po srbsku

Filé z tresky po srbsku
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé z tresky po srbsku: Filé z tresky nasolíme, obalíme ve směsi mouky a sladké …více»

Grilované krevetové špízy

Grilované krevetové špízy
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilované krevetové špízy: U nás jsou většinou k dostání pouze zmrazené krevety. …více»

Grilovaný tuňák v sardelové omáčce

Grilovaný tuňák v sardelové omáčce
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný tuňák v sardelové omáčce: Sardelky opláchneme a necháme okapat. Olivy a …více»

Jihočeský pstruh s brusinkami

Jihočeský pstruh s brusinkami
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Jihočeský pstruh s brusinkami: Očištěné, oprané a osušené pstruhy osolíme, vložíme …více»

Kapr na bylinkovém másle

Kapr na bylinkovém másle
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na bylinkovém másle: Kapra rozpůlíme vyřízneme páteř a naporcujeme. Osolíme …více»

Kapr na špeku a šunce

Kapr na špeku a šunce
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na špeku a šunce: Kapra nařežeme na silnější plátky a prošpikujeme slaninou, …více»
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !