![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Mleté maso ve špenátě s topinkami: Trochu oleje na pánev, rozehřát, zpěnit cibuli s… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Nudlové balíčky z číny: Nahrubo posekat houby a vložit je do misky. Slít měkké… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Sekané řízky s houbami: Houby dusíme na másle do vydušení šťávy. K prochladlým… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Vietnamské závitky: 1. Houby na půl hodiny namočíme. Zatím nastrouháme zeleninu,… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Zelné závitky v rajské omáčce: Žebra zelných listů seřízněte na plocho, listy… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Candát sečského chataře: Candáta nakrájíme na porce, osolíme, a v troubě pečeme na… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Amsterodamský pstruh: Pstruhy uvaříme v octovém nálevu namodro. Z másla a žloutků… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Amur po novomlýnsku: Rybu pokrájenou na porce osolíme a necháme asi 1 hodinu… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Burgundský pstruh: Pstruží filátka nejprve zbavte všech kostí - s trpělivostí… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Dalmatský pstruh: Na oleji zpěníme drobně nasekanou cibuli, přidáme česnek, šalvěj… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Dort z lososí paštiky: 1. Rozvírací formu o průměru 22 cm vyložíme průsvitnou… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Dvouminutové kalamary sicilského plavčíka: Na pánvi rozehřát olej do bodu kouře.… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé po středomořsku s olivami: 1. Filé omyjeme a osušíme. Citrony vymačkáme,… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé s česnekovou majonézou: Na česnekovou majonézu oloupeme česnek a prolisujeme… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé z tresky po srbsku: Filé z tresky nasolíme, obalíme ve směsi mouky a sladké… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilované krevetové špízy: U nás jsou většinou k dostání pouze zmrazené krevety.… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný tuňák v sardelové omáčce: Sardelky opláchneme a necháme okapat. Olivy a… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Jihočeský pstruh s brusinkami: Očištěné, oprané a osušené pstruhy osolíme, vložíme… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na bylinkovém másle: Kapra rozpůlíme vyřízneme páteř a naporcujeme. Osolíme… …více»
|
![]() |
20. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na špeku a šunce: Kapra nařežeme na silnější plátky a prošpikujeme slaninou,… …více»
|