![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
Příprava receptu Uzené v těstíčku: Uzené maso posypte mletým pepřem, tlučeným jalovcem se špetkou… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
Příprava receptu Uzené s růžičkovou kapustou: Rýži uvedeme do varu ve 400 ml mírně osolené vody a na… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
Příprava receptu Uzené na roštu s ochuceným máslem a kukuřicí: Máslo pokojové teploty třete do pěny,… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Uzeniny
Příprava receptu Moravské uzené s kaší: Maso opláchneme, vložíme do vařící vody a zvolna uvaříme pod… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kari se špenátem: Jehněčí maso nakrájíme na kostičky, ochutíme nastrouhaným… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kotletky na česneku: 1 den předem naložíme do oleje kotletky s nasekaným… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kousky se špenátem: Maso nakrájíme na malé kousky (asi 1,5 cm). Špenát… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí s tuřínem, fazolkami a rajčaty: Jehněčí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí žebírka po provensálsku: Příprava marinády:
Červené víno smícháme s… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Kořeněná jehněčí žebírka: Z koření a grilovací omáčky si připravíme směs. Vše dobře… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí kousky v jogurtu: Vejce rozkvedláme, ohřejeme a smícháme s jogurtem. Směs… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Marinované jehněčí s fazolovými lusky: Jehněčí maso omyjeme a osušíme. Všechny… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Masové koule z jehněčího: Odstraníme kůrky z krajíců a namočíme chléb do vody.… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Mleté jehněčí bochánky: Jehněčí maso odblaníme a umeleme. Na oleji zpěníme a do… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Pečená jehněčí svíce: Maso, ze kterého předem odstraníte přebytečný tuk, umístěte… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Žraločí steak s citrónovou omáčkou: Žraločí steaky omyjte, osolte a obalte po obou… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapékaný halibut: Očištěného, vykuchaného a omytého halibuta nakrájíme na porce,… …více»
|
![]() |
13. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Šťavnaté sardinky: Sardinky očistíme a nakrájíme na plátky, omyjeme a osušíme… …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Maso se zelím a houbami: Je dobré si den předem připravit hlávkové zelí. Nakrouháme… …více»
|
![]() |
12. 03. 2008 Moučníky
Příprava receptu Churros s čokoládou: Vodu (cca 160 ml) s máslem dáme vařit. Za stálého míchání… …více»
|