![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Smažený losos s kuskusem: Oloupeme zázvor a najemno nastrouháme (nebo použijeme… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Steak z lososa s krevetovou omáčkou: Lososa nakrájíme na jednotlivé porce, které… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Steak z tuňáka: V míse dobře promícháme prvních osm přísad. Odložíme 1/3 hrnku na… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Špízky z uzených ryb s melounem: Uzeného žraloka, lososa, citrón a meloun nakrájíme… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Treska pod křenovou peřinou: Omytou řepu vaříme ve vodě 45-50 minut. Celer… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Tresčí filé s čočkou: Předehřejeme pec na 220 stupňů. Čočku s bobkovým listem… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňák s kapary a zeleninou: Plátky tuňáka osolíme a opepříme. Rozpálíme olivový… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Tuňákové sendviče: Smícháme tuňáka, majonézu, sůl a celer ve středně velké míse a… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Whiskey - losos: Lososa, papriku (nakrájenou na proužky) a pórek (nakrájený na… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Zapečená treska s koprem: Filé z tresky omyjeme, osušíme a pokapeme citrónovou… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Slané pečivo
Příprava receptu Závin z mletého masa: Housku namočte ve studené vodě a přebytečnou vodu vymačkejte,… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Sýrové karbanátky ve slaninovém kabátku: Tyto sýrové karbanátky se grilují. Mleté… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Sekaná v kabátku z listového těsta: Listové těsto rozmrazíme. Pláty položíme jeden… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Pikantní fazole s vepřovým masem: Fazole vsypeme do hrnce, přelijeme vlažnou vodou… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Sekaná pečeně v rajské omáčce: Housku namočíme do vody a necháme změknout. Cibuli… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Jednohrnec bílého zelí s mletým masem: Sádlo rozpustíme a osmahneme v něm… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králičí špíz s olivami a rozmarýnem: Maso z králičího hřbetu nakrájíme na kostky… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík po lisabonsku: Suroviny na marinádu smícháme v hrnci a necháme přejít varem.… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Králík s liškami: Králíka dáme přes noc roztát do podmáslí, bude pak křehký. Maso… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Saláty
Příprava receptu Salát z králíka s jablky a zeleninou: Pečené králičí maso nakrájíme na menší… …více»
|