![]() |
9. 02. 2008 Omáčky
Příprava receptu Česnekový dresink s ořechy: Očištěný a omytý česnek rozlisujeme, smícháme se solí.… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Strakatá kaše: Slaninu nakrájíme na drobné kousky, osmažíme na tuku do zčervenání.… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Polévky
Příprava receptu Bakoňská houbová polévka: Na sádle zpěníme cibulku, přisypeme mletou papriku,… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Polévky
Příprava receptu Zlatá polévka: Ve větším kastrolu osmahneme cibuli doměkka. Přidáme mrkev a sladké… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Polévky
Příprava receptu Zelňačka se sýrovým kapáním: Zelí dáme vařit do 1/2 litru vody. Připravíme těsto na… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Polévky
Příprava receptu Zelná polévka s knedlíčky: Zelí na kostičky a cibuli nadrobno osmahneme na másle,… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Polévky
Příprava receptu Zeleninová polévka s krupicovými haluškami: Zeleninu nakrájíme (mrkev, petržel na… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Polévky
Příprava receptu Vývar s masovými taštičkami: Z mouky, soli, oleje a tří vajec vypracujeme hladké… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Polévky
Příprava receptu Vločková polévka se salámem: Na másle necháme dozlatova osmahnout ovesné vločky,… …více»
|
![]() |
9. 02. 2008 Polévky
Příprava receptu Valašská zelňačka s houbami: Houby nakrájíme na plátky a povaříme se špetkou… …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Příloha ze zapečené kaše: Z uvařených brambor vytvoříme kaši, do které vmícháme… …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Příloha z brambor a majonézy: Umyté brambory vložíme do studené vody se špetkou… …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Příloha z čerstvého pórku: Očištěný a omytý pórek nakrájíme na kousky po 5 cm.… …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Příloha z červené řepy: Očištěnou od listů a omytou řepu vložíme do studené vody a… …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Příloha z pečených paprik: Umyté a osušené papriky zapečeme a podusíme v hrnci s… …více»
|
![]() |
8. 02. 2008 Luštěninová jídla
Příprava receptu Příloha ze zralé fazole a cibule: Fazole uvaříme, posolíme a zamícháme. Vaříme… …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Omáčky
Příprava receptu Omáčka k pečené rybě: Hořčici a vodu smícháme a rozšleháme vidličkou. Přidáme po… …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Omáčky
Příprava receptu Omáčka Zingara: Umyté kosti osmažíme v horkém tuku dočervena. Přidáme nakrájenou… …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Omáčky
Příprava receptu Vařená marináda na divoko: Vodu, sůl, ocet, umytou a nadrobno nakrájenou zeleninu s… …více»
|
![]() |
7. 02. 2008 Přílohy
Příprava receptu Bramborové nočky po bulharsku: Oloupané a umyté brambory nastrouháme nahrubo. Do… …více»
|