Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Velikonoční nadílka
Soutěžte s námi o 300 skvělých výher
do konce zbývá:
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
pondělí 21.04. 2025
Dnes má svátek Alexandra
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Recepty uživatelky

Jemné tyčinky s balkánským sýrem

Jemné tyčinky s balkánským sýrem
6. 02. 2008 Slané pečivo
Příprava receptu Jemné tyčinky s balkánským sýrem: Vejce důkladně rozmícháme se solí a cukrem. …více»

Ořechové máslenky

Ořechové máslenky
6. 02. 2008 Cukroví
Příprava receptu Ořechové máslenky: Tuk a cukr rozmícháme, přidáme vanilku, mleté ořechy a mouku. …více»

Koule se sýrem a vejcem

Koule se sýrem a vejcem
6. 02. 2008 Sýrová jídla
Příprava receptu Koule se sýrem a vejcem: Do nádoby s oblým dnem vložíme kvasnice se špetkou soli a …více»

Masové závitky z kyselého zelí a masa

Masové závitky z kyselého zelí a masa
4. 02. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Masové závitky z kyselého zelí a masa: Očištěný, umytý a nadrobno nakrájený pórek …více»

Řízek z mletého masa v těstíčku

Řízek z mletého masa v těstíčku
4. 02. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Řízek z mletého masa v těstíčku: Mleté maso ochutíme černým pepřem, čerstvým mlékem …více»

Plněný lilek s mletým masem

Plněný lilek s mletým masem
4. 02. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Plněný lilek s mletým masem: Lilky rozpůlíme, lžičkou vydlabeme, osolíme a necháme …více»

Pražená játra

Pražená játra
4. 02. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Pražená játra: Umytá játra, očištěná od blan nakrájíme na široké kousky silné 7-10 …více»

Játra po selsku

Játra po selsku
4. 02. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra po selsku: Játra nařežeme na proužky, obalíme v mouce a smažíme ve vroucím …více»

Játra po anglicku

Játra po anglicku
4. 02. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra po anglicku: Umytá a očištěná játra nakrájíme na plátky. Posolíme a obalíme v …více»

Ražniči z jater

Ražniči z jater
4. 02. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Ražniči z jater: Umytá a očištěná játra nakrájíme na kousky. Také nakrájíme …více»

Rajčata plněná špenátem

Rajčata plněná špenátem
3. 02. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Rajčata plněná špenátem: Do studeného tuku přidáme malé množství vody, sůl a dusíme …více»

Kaše ze zelené cibulky a vajec

Kaše ze zelené cibulky a vajec
3. 02. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Kaše ze zelené cibulky a vajec: Cibuli podusíme v tuku s malým množstvím vody a …více»

Letní jídlo

Letní jídlo
3. 02. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Letní jídlo: Baklažány umyjeme a nakrájíme na kousky 1,5 cm. Posolíme, necháme …více»

Nákyp s houbami

Nákyp s houbami
3. 02. 2008 Houbová jídla
Příprava receptu Nákyp s houbami: Jemně nakrájené houby osolíme, opepříme a podusíme na másle. …více»

Rýže s houbami a česnekem

Rýže s houbami a česnekem
3. 02. 2008 Houbová jídla
Příprava receptu Rýže s houbami a česnekem: V horkém másle podusíme nať z cibule, česnek a houby. …více»

Popské jídlo

Popské jídlo
3. 02. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Popské jídlo: Do studeného tuku s malým množstvím vody a soli vložíme nadrobno …více»

Dobrudžanské jídlo

Dobrudžanské jídlo
3. 02. 2008 Zeleninová jídla
Příprava receptu Dobrudžanské jídlo: Nadrobno nakrájíme cibuli, mrkev a celer a vložíme je do …více»

Kaše z jehněčího masa

Kaše z jehněčího masa
3. 02. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Kaše z jehněčího masa: Maso umyjeme a nakrájíme na kousky, zalijeme studenou vodou …více»

Zapečené maso se zeleninou gjuveč

Zapečené maso se zeleninou gjuveč
3. 02. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Zapečené maso se zeleninou gjuveč: Umyté maso nakrájíme na kousky a lehce osmažíme …více»

Kavarma kebab

Kavarma kebab
3. 02. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Kavarma kebab: Maso rozkrájíme na šest kousků, lehce osmažíme v horkém tuku, …více»
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !

Pomlázka