Bílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chutiBílý a červený rybíz – zdravé ovoce výrazné chuti Rebarborový koláč - nejoblíbenější receptyRebarborový koláč - nejoblíbenější recepty Hrajte s námi SUDOKU online !Hrajte s námi SUDOKU online !
Chytrá žena na Facebooku
Osobní stránka
Přihlášení
Jméno :

Heslo :


  trvale

Dnes je
Středa 09.07. 2025
Dnes má svátek Drahoslava
Vyhledávání
Doporučujeme
 
 
 

Naše speciály
ZAJÍMAVÉ TIPY

Recepty uživatelky

Zapečené sendviče z lilku a chřestu

Zapečené sendviče z lilku a chřestu
18. 03. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Zapečené sendviče z lilku a chřestu: Lilky překrojíme podélně na 6 stejných kousků, …více»

Jarní kuřátko s chřestem

Jarní kuřátko s chřestem
18. 03. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Jarní kuřátko s chřestem: Chřest opatrně oloupeme. Od hlavičky směrem dolů a asi 3 …více»

Svíčková na smetaně a víně

Svíčková na smetaně a víně
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Svíčková na smetaně a víně: Maso odblaníme a nakrájíme na plátky. Rozehřejeme olej …více»

Steaky na grilu s ořechovým máslem

Steaky na grilu s ořechovým máslem
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Steaky na grilu s ořechovým máslem: Nejdříve si předehřejem gril. Mezitím smícháme …více»

Staročeský hovězí jazyk

Staročeský hovězí jazyk
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Staročeský hovězí jazyk: Jazyk uvaříme s kořenovou zeleninou, medem, kořením a solí …více»

Roštěnka na žampiónech

Roštěnka na žampiónech
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěnka na žampiónech: 1. Dobře odleželé plátky roštěné osolíme a naklepeme. …více»

Roštěná se zeleninovou krustou

Roštěná se zeleninovou krustou
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěná se zeleninovou krustou: Celer a mrkev očistíme a nastrouháme. Strouhanku, …více»

Roštěná se směsí slaniny a žampiónů

Roštěná se směsí slaniny a žampiónů
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěná se směsí slaniny a žampiónů: Roštěnou naklepejte, osolte, opepřete a …více»

Roštěná Radegast

Roštěná Radegast
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěná Radegast: Roštěnku mírně naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a …více»

Roládky z hovězího masa

Roládky z hovězího masa
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roládky z hovězího masa: Plátky hovězího masa omyjeme, osušíme a z jedné strany …více»

Roastbeef na pepři s pomerančovou omáčkou

Roastbeef na pepři s pomerančovou omáčkou
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roastbeef na pepři s pomerančovou omáčkou: Smícháme mouku s hořčičným práškem a …více»

Plněné telecí karé

Plněné telecí karé
17. 03. 2008 Telecí maso
Příprava receptu Plněné telecí karé: Maso umyjte a podle potřeby odblaňte. Tenkým nožem nařízněte na …více»

Pikantní gulášová polévka

Pikantní gulášová polévka
17. 03. 2008 Polévky
Příprava receptu Pikantní gulášová polévka: Maso i cibuli nakrájíme na malé kousky. Cibuli osmahneme …více»

Pfeffersteak

Pfeffersteak
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Pfeffersteak: Zelený pepř nahrubo podrtíme. Steaky silně okořeníme pepřem. …více»

Masové závitky se sýrem

Masové závitky se sýrem
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Masové závitky se sýrem: Pórek očistěte, podélně rozkrojte, omyjte, nakrájejte na …více»

Královský steak

Královský steak
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Královský steak: Na oleji opečeme osolený a opepřený steak. Vyjmeme. Ve výpeku …více»

Kotlety s krémovou omáčkou s ginem a jalovcem

Kotlety s krémovou omáčkou s ginem a jalovcem
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Kotlety s krémovou omáčkou s ginem a jalovcem: Kotlety okořeníme čerstvě mletým …více»

Hukvaldská hradní mísa

Hukvaldská hradní mísa
17. 03. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Hukvaldská hradní mísa: Omytý vepřový bůček osolíme, okmínujeme a upečeme s cibulí. …více»

Hovězí steaky s omáčkou z sherry a modrého sýru

Hovězí steaky s omáčkou z sherry a modrého sýru
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí steaky s omáčkou z sherry a modrého sýru: 1. Opepříme steaky z obou stran a …více»

Hovězí steaky marinované v medu

Hovězí steaky marinované v medu
17. 03. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí steaky marinované v medu: Smícháme řádně olej, sójovou omáčku, med, vodu, …více»
 

Aktuální soutěže
Komerční prezentace
 
 
 
Náš tip


NAVŠTIVTE NÁS ...
PŘIDAT MEZI OBLÍBENÉ NÁPOVĚDA VŠEOBECNÉ PODMÍNKY Zásady ochrany osobních údajů KONTAKT © Všechna práva vyhrazena   DESIGNED by   RSS 

Publikování nebo šíření obsahu serveru bez písemného souhlasu autora JE ZAKÁZÁNO !