![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Filé ze pstruha se špenátem v pivní omáčce: Oloupeme obě cibule a jednu nasekáme… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilované žraločí filé: Dobře smícháme česnek, cibuli, citrónovou kůru, rybí… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Grilovaný losos na arašídové omáčce: Nejprve potřeme plátky lososa olejem a… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Hejk s olivovým olejem, česnekem a petrželkou: Vykuchanou rybu vložíme do osolené… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr na kmíně s netradičními bramborami: Porce kapra bez kůže osolíme a okmínujeme.… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Kapr s kyselým zelím: Umytého kapra rozporcujeme, osušíme, poprášíme hladkou moukou… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Koprové lívanečky s uzeným lososem: Vejce vyšleháme a střídavě vmícháme mouku a… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Kousky marinované ryby s bramborovými lupínky: Nejdříve si připravíme marinádu:… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos na špenátu: Plátek lososa zprudka orestujeme na olivovém oleji a vložíme do… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s mandlovou omáčkou: Lososa očistěte, umyjte a nechte oschnout. Mouku, sůl a… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s omáčkou z červeného vína: Rozehřejeme pec na 230 stupňů. Olej nalejeme do… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos s těstovinami: Lososa necháme rozmrazit a nakrájíme na kousky (asi 2 x 2 cm).… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos se smetanovou omáčkou na víně: Lososa osmažíme s rozmarýnem a česnekem na… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos zapečený s brokolicí: Nejdříve si předehřejeme troubu na 180 °C. Těstoviny… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososové taštičky: Těsto vyválíme a nakrájíme na obdelníky o stranách asi 6 x 12… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososový nákyp se špenátem a chřestem: Špenát blanšírujeme asi 1 minutu a pak… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Lososový steak s krevetí omáčkou: Lososa osolte, okořeňte vegetou a česnekovou… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Marinované makrely: Ze sojové omáčky, rýžového vína a zázvorové šťávy vytvoříme… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Marinovaný tuňák na grilu: Plátky tuňáka opláchneme a důkladně osušíme. Nasekáme si… …více»
|
![]() |
15. 03. 2008 Ryby
Příprava receptu Matjesy v hořčičné omáčce: Matjesy opláchneme ve studené vodě. Nakrájíme na kousky,… …více»
|