![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
14. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí ragú s houbami a okurkami: Pokud děláme z čerstvých hub, tak je pokrájíme na… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Slané pečivo
Příprava receptu Pivní pagáče: Slaninu nakrájíme na malé kostičky a vše spolu dobře vymícháme. Lžící… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Pomazánky
Příprava receptu Pomazánka z bedlí se sýrem: 10 bedlí pokrájíme na plátky včetně stopek a na tuku… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Přílohy
Příprava receptu Kopřivové nočky: Kopřivy opereme, spaříme vroucí vodou, scedíme a nasekáme… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Přílohy
Příprava receptu Kopřivové knedlíčky: Slaninu nakrájíme na malé kostičky a rozškvaříme. Přidáme… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vaječná jídla
Příprava receptu Kopřivový mozeček: Kopřivy očistíme, dobře opereme, spaříme vroucí vodou, scedíme a… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Slané pečivo
Příprava receptu Minivětrníky se sýrovým krémem: Vodu, sůl, máslo přivedeme k varu a vsypeme… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Předkrmy
Příprava receptu Toasty se šunkou a křenem: Krajíčky chleba opečeme na topinky. Pórek nakrájíme na… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Houbová jídla
Příprava receptu Sekané houbové řízky: Na části másla osmažíme krájenou cibuli téměř dozlatova a na… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Játra podle mnicha: Na rozpáleném oleji zpěníme cibulku a když konce počnou… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Saláty
Příprava receptu Hlávkový salát s pomeranči a smetanou: Omyté a okapané listy salátu natrhat na… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Saláty
Příprava receptu Cibulový salát se sýrem a vejci: Cibuli oloupeme a nakrájíme na kolečka. Olej… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Saláty
Příprava receptu Zálivka s cibulí a česnekem: Cibuli nakrájíme nadrobno, česnek prolisujeme,… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Ostatní
Příprava receptu Zálivka s hořčicí a bylinkami: V sirupu promícháme hořčici, olej a natě, dochutíme… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Přílohy
Příprava receptu Smaženky z játrové paštiky: Do misky dáme paštiku a dobře ji rozmícháme, pak do ní… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Vnitřnosti
Příprava receptu Litevská paštika: Játra nakrájíme na kostky, podusíme s cibulí a necháme… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Zavařování
Příprava receptu Zeleninová směs pod maso: Očištěnou zeleninu umeleme na masovém mlýnku, přidáme… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Jelení medailonky na červeném víně: Z vykostěného hřbetu nakrájíme medailonky,… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Kančí plec se šípkovou omáčkou: Zvěřinu vaříme ve třech dílech vody a jednom díle… …více»
|
![]() |
14. 04. 2008 Zvěřina
Příprava receptu Žebírka z černé na jalovci: Žebírka nasekáme na větší porce, osolíme, potřeme… …více»
|