![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
12. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Polévka zelná, zapražená s párkem: Kysané zelí dáme vařit do osolené vody. Z mouky… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Půlnoční cibulačka s párky: Oloupanou cibuli nakrájíme na jemná kolečka a zpěníme… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Těstovinová polévka po bavorsku: 1. Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na malé… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Cizrnová polévka s vepřovým masem: Na rozehřátém oleji osmahneme na kostičky… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Zbojnická pečínka na jehle: Vepřovou krkovičku nakrájíme na menší kostky. Stejně… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Karbanátky dušené v rajské omáčce: Obě mletá masa smícháme, osolíme, opepříme a… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Krůtí prsa zapékaná se žampiony: Pórek a cibuli pokrájíme a necháme na oleji… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí lahůdka se žampiony: Drobně krájenou cibuli zpěníme na tuku, vmícháme mletou… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Jehněčí na kari s jogurtovou marinádou: Do jogurtu vmícháme citrónovou šťávu,… …více»
|
![]() |
12. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Kolena vařená, pečená na pivě: Kolena protkneme klínky česneku, osolíme, opeříme a… …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Uzeniny
Příprava receptu Slavnostní párky: Těsto rozválíme na tenko a nakrájíme na širší proužky. Do těchto… …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Kuřecí maso s fazolemi: Kuřecí maso nakrájíme na nudličky, osolíme, opepříme a na… …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Slovenské plněné roštěnky: Roštěnky naklepeme, osolíme, okořeníme pepřem a kmínem.… …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové kotlety myslivecké: Naklepané kotlety osolíme, posypeme pepřem a fenyklem a… …více»
|
![]() |
10. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí plátky na způsob zvěřiny: Půlku drobně krájené cibule zpěníme na oleji,… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Plněný marinovaný roštěnec: Roštěnec očistíme a vytvoříme v něm kapsu. Cibuli… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Jehněčí maso
Příprava receptu Pikantní marinované kebaby: Jehněčí kýtu vykostíme a nakrájíme na 2,5 cm velké… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Losos v papíru s bylinkovou omáčkou: Lososové filety zcela vykostíme a potřeme… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Makrela po bretaňsku: Vykuchané makrely bez hlav osolíme, opečeme na oleji po obou… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Marinované vepřové nudličky s pórkem a mandlemi: Vepřové maso nakrájíme na malé… …více»
|