![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Marinované žebírko na žampiónech: Nadrobno nakrájenou cibuli zpěníme na troše… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Marinovaný kapr na královský způsob: Rybí maso potřeme česnekovou marinádou Progast… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Králičí maso
Příprava receptu Marinovaný králík v červeném víně: Ve větší pánvi si na olivovém oleji orestujeme… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Mořská štika nebo treska s badyánem: Nejprve si připravíme marinádu ze zázvoru a… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Houbová jídla
Příprava receptu Palačinky s bazalkovou náplní: Všechny suroviny na těsto dáme do mixéru a mixujeme… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Pečená kachna na víně: Kachnu čištíme, opláchneme a dáme na pekáč. Do mísy vložíme… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečená marinovaná treska: Troubu předehřejeme na 200 °C. Nakrájené brambory… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Drůbeží maso
Příprava receptu Pečené kuře z česnekové marinády: Dovnitř kuřete dáme nasekanou celerovou nať,… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený pstruh na víně: Pstruhy omyjeme, zvenku i zevnitř potřeme Bylinkovou… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pečený pstruh s fenyklem a kapary: Troubu předehřejeme na 200 °C. Odkrojíme lístky… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Pikantní rybí špízy: Rybí plátky nakrájíme na 3 cm velké kousky, pokapeme… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Pravá valašská kyselica: Ve velkém kastrolu si zpěníme na másle cibuli. Přidáme na… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Mleté maso
Příprava receptu Roláda s houbami: Na rozpáleném oleji osmažíme nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Rouenská paštika: Suroviny nakrájíme na cca 2 cm kostky, dáme na pekáč péct při 180… …více»
|
![]() |
9. 04. 2008 Moučníky
Příprava receptu Sladké rozmarýnové řezy: Troubu předehřejeme na 190 °C. V míse ušleháme vejce a… …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Zelná smetanová polévka: Cibuli nakrájíme nadrobno a osmahneme na másle. Přidáme na… …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Čočková polévka s kysaným zelím a smetanou: Předem namočenou čočku vaříme do… …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Žlutá hrachová polévka: Bůček vaříme asi 1 1/2 hodiny, vyjmeme jej na talíř, z… …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Polévka z bílých fazolí: V hrnci rozehřejeme olej, osmažíme na něm dozlatova… …více»
|
![]() |
8. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Hovězí dušené s vínem: Na kostičky krájenou slaninu a cibuli osmahneme, přidáme půl… …více»
|