![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Mexický guláš s hráškovou rýží: Maso nakrájíme na malé kostky. Na tuku osmahneme… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Omáčky
Příprava receptu Rajská omáčka s hovězím masem: Na oleji zpěníme pokrájenou cibuli, zaprášíme… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Roštěná na česneku: Očištěnou roštěnou nakrájíme na plátky, rozklepeme a osolíme. V… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Zbojnická hovězí roláda: Maso rozklepeme na plát, který potřeme solí, pepřem a… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Bůček pečený na zelí: Slaninu nakrájíme na kostičky a osmažíme, přidáme zelí, masox… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Jemný boubínský guláš: Na tuku orestujeme dozlatova nakrájenou cibuli, přidáme… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Uzeniny
Příprava receptu Kopřivová nádivka: Vejce rozdělíme na bílky a žloutky. Pečivo nakrájíme na kostičky… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Masopustní guláš: Špek nakrájíme na kostky, vložíme do kastrolu a pěkně jej… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Nadívaný bok v pivní omáčce: Z bůčku stáhneme kůži a rozkrojíme ho na plát.… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Valašská velikonoční pečeně: Vepřovou pečeni nakrájíme na plátky, které naklepeme,… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřová bábovka: Uvaříme vepřovou hlavu, nožičku, koleno, jazyk a s tím i cibuli,… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové kotlety podle pražského uzenáře: Kotlety naklepeme, osolíme, opepříme,… …více»
|
![]() |
6. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Vepřové kotlety se šlehačkou: Vepřové kotlety naklepeme, z obou stran osolíme a… …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Belgické rybí Waterzooi: Nejprve vykuchám ryby, nakrájím je na fílé (nebo si koupím… …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Ostatní
Příprava receptu Dánské mandarinky: Pivo, vodu, mouku, vaječné žloutky a sůl našlehám na těsto. Z… …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Ryby
Příprava receptu Lívanečky s krabím masem: Mé oblíbené Lívanečky Vitana připravím dle návodu. Pak… …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Polévky
Příprava receptu Polévka z kapra s vínem: Do 1/4 l studené vody vložím kapří hlavy, ploutve a ocasy… …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Telecí maso
Příprava receptu Parmské kotlety: Telecí kotlety (případně telecí řízky) pečlivě odblaníme a… …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Hovězí maso
Příprava receptu Florentské dušené hovězí: Na rozehřátém oleji osmahneme jemně nakrájenou cibuli,… …více»
|
![]() |
5. 04. 2008 Vepřové maso
Příprava receptu Bavorská vepřová pečeně: Maso (kýta, plec nebo kotlety) omyjeme, vykostíme,… …více»
|